• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
ЈЗУ Здравствен дом Демир Хисар

 

 

Јавната здравствена установа Здравствен Дом - Демир Хисар значи професионалност, посветеност, одговорност, доверба, сигурност, разбирање...

ЈЗУ Здравствен Дом - Демир Хисар е систем кој пациентите ги следи преку специјалистичка консултантска дејност, ИМП, превенирање, дијагностицирање и контрола, како и следење на здравјето на пациентите што е наша обврска, цел и задача. Развојот е наш предизвик, ние не застануваме тука, ќе ги истражуваме и негуваме дејностите кои ги имаме во нашиот Здравствен Дом, но и ќе ги развиваме и другите дејности кои му се потребни на нашите пациенти.

Здравјето е најголемо богатство, ние се грижиме за него и за нашите пациенти.

Со голема почит, ЈЗУ Здравствен Дом - Демир Хисар